Samen voor Homeopathie

Samen voor Homeopathie

Samen voor Homeopathie is een platform van alle organisaties die de homeopathie een warm hart toedragen. Doel van dit platform is om als één coherent veld de krachten voor homeopathie te bundelen. Op 9 april 2016 is daarom de eerste bijeenkomst georganiseerd van dit platform.

Lees verder
JUST ONE DROP Interview

JUST ONE DROP Interview

Zaterdag 25 januari 2020 van 12:30 – 14:00
KETELHUIS Westergast terrein AMSTERDAM

JUST ONE DROP vertelt het weinig bekende verhaal van de homeopathie: het meest controversiële systeem van de geneeskunde. Voor velen lijkt homeopathie onwaarschijnlijk. Ze zijn bang dat het puur een placebo-effect is of erger, een vorm van misleiding of kwakzalverij. Toch bestaat homeopathie al meer dan 200 jaar en wordt het door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. De film onderzoekt de controverse, onthult de rijke geschiedenis, verdrijft mythes en misvattingen en vraagt ​​of de homeopathie wel of niet een eerlijke kans kreeg.

Lees verder
Verslag HRI conferentie Malta 2017

Verslag HRI conferentie Malta 2017

Van 9 – 11 juni 2017 vond op Malta de derde researchconferentie plaats van het Homeopathic Research Institute (HRI). Deze organisatie verenigt en ondersteunt onderzoekers van homeopathie wereldwijd. De congressen van dit instituut zijn van hoge kwaliteit. Deze keer waren er meer dan 150 deelnemers uit 30 verschillende landen van over de hele wereld aanwezig.

Lees verder
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly