Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
JUST ONE DROP official trailer

JUST ONE DROP official trailer

JUST ONE DROP vertelt het weinig bekende verhaal van de homeopathie: het meest controversiële systeem van de geneeskunde. Voor velen lijkt homeopathie onwaarschijnlijk. Ze zijn bang dat het puur een placebo-effect is of erger, een vorm van misleiding of kwakzalverij. Toch bestaat homeopathie al meer dan 200 jaar en wordt het door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. De film onderzoekt de controverse, onthult de rijke geschiedenis, verdrijft mythes en misvattingen en vraagt ​​of de homeopathie wel of niet een eerlijke kans kreeg.

Lees verder
Verslag HRI conferentie Malta 2017

Verslag HRI conferentie Malta 2017

Van 9 – 11 juni 2017 vond op Malta de derde researchconferentie plaats van het Homeopathic Research Institute (HRI). Deze organisatie verenigt en ondersteunt onderzoekers van homeopathie wereldwijd. De congressen van dit instituut zijn van hoge kwaliteit. Deze keer waren er meer dan 150 deelnemers uit 30 verschillende landen van over de hele wereld aanwezig.

Lees verder
Samen voor Homeopathie

Samen voor Homeopathie

Samen voor Homeopathie is een platform van alle organisaties die de homeopathie een warm hart toedragen. Doel van dit platform is om als één coherent veld de krachten voor homeopathie te bundelen. Op 9 april 2016 is daarom de eerste bijeenkomst georganiseerd van dit platform.

Lees verder
Share This