Dierenarts Evelien van der Waa schrijft een bijzonder boek over katten & homeopathie

Evelien van der Waa werkt al meer dan 20 jaar als homeopathisch werkend dierenarts in Houten. Naast haar werk in de praktijk schrijft zij ook al jaren artikelen voor tijdschriften, zoals de Korte golf (het blad van de Nederlandse Ras katten vereniging) en het TIG (Tijdschrift voor integrale geneeskunde) over het gebruik van homeopathie bij dieren en over veterinaire onderwerpen. Maar nu heeft zij een boek geschreven: “Katten & homeopathie” over haar ervaringen van de afgelopen 20 jaar met homeopathie bij katten.

Over het gebruik van homeopathie bij mensen en honden zijn al veel boeken geschreven. Maar over katten & homeopathie bestaan er heel weinig boeken. In haar boek bespreekt Evelien de mogelijkheden van homeopathie als aanvullende geneeswijze bij katten. Ook bespreekt zij 14 bekende homeopathische middelen, maar dan specifiek hoe het beeld van die middelen eruitziet bij katten. 

Het boek is bedoeld voor katteneigenaren die meer willen weten over homeopathie bij katten. Het is uitdrukkelijk geen zelfzorg boek, maar een naslag werk, met veel informatie over de mogelijkheden van homeopathie en de laatste inzichten over katten in het algemeen. Maar ook voor professionals die met katten werken is het een interessant boek.

boek katten & homeopathie

Het boek is uitgegeven bij Edupet www.edupet.nl en kan daar online besteld worden.

Dierenarts Evelien van der Waa boek katten & homeopathie

Het is ook mogelijk om het boek direct bij Evelien zelf te bestellen via haar website www.homeopathischdierenarts.nl.
Daar kunt u ook het bladerboek inzien.

Share This