MAGIC PILLS official trailer

Magic Pills
In deze documentaire volgen we filmmaker en homeopaat Ananda More  in haar reis over de wereld op zoek naar wetenschappelijk bewijs voor homeopathie.

Ze ontmoet wetenschappers, homeopathisch behandelaars en patiënten. Je ziet hoe homeopathie in Cuba succesvol wordt toegepast tijdens een leptospirose epidemie, hoe homeopathie in India succesvol wordt toegepast bij vele patiënten, met onder andere de diagnose kanker, je ziet hoe in Afrika homeopathie succesvol wordt toegepast bij patiënten met AIDS. Maar ook hoe homeopathie ondanks deze zichtbare resultaten wordt tegengewerkt.

Je kunt de film downloaden voor 4,99 USD via https://magicpillsmovie.com

JUST ONE DROP official trailer

Just one Drop Filmpjes Homeopathie nl theorie praktijk en wetenschap

Just one drop vertelt het onbekende verhaal over homeopathie. Het controversiele systeem van de geneeskunde. Homeopathie gebruikt minimale doses van verdunde en geschudde substanties die het lichaam tot zelfherstel stimuleren. Voor velen lijkt dit onmogelijk. Zij beschouwen dit als puur placebo effect, of erger, een vorm van kwakzalverij.

Toch bestaat homeopathie al meer dan 200 jaar en wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. Deze film laat de controversie zien, onthult mythen en verkeerde aannames en nodigt uit homeopathie een eerlijke kans te geven.

De gehele film duurt 77 minuten, is in Engelse taal gesproken en niet ondertiteld. Je kunt de film downloaden voor 4,24 Euro.

Tip!, interessante video, nl ondertiteld

De Duitse tv-zender BR (Bayerisches Fernsehen) zocht het uit en sprak met diverse onderzoekers en (ervarings)deskundigen over de werking van homeopathie bij zowel mensen als dieren. Ook bestudeerden ze de onderzoeken naar de werking van homeopathie en concludeerden dat er wel degelijk bewijs is dat homeopathie werkt.

Wim Roukema, huisarts te Heerenveen, laat zien hoe hij in zijn praktijk chronisch zieken succesvol homeopathisch behandelt en daarmee terloops de ziektekostenverzekeraar per jaar veel geld bespaart. Opname van Homeopathische conferentie, april 2015

Zie hier de pitchtalk die Gio Meijer, Arts voor Integrale Geneeskunde, specialisatie Homeopathie in een serie van het PITCHTALKS-project van OpNaarWonderland, een project van Max von Kreyfelt. Het doel van de pitches is om in 3 minuten een visie, ideeën  of dromen te delen  over de toekomst met de rest van Nederland, met als referentiepunt het jaar 2035. Gio Meijer schetst in haar pitchtalk de mooie rol die Homeopathie speelt voor de gezondheid van de aarde, planten, dieren en mensen anno 2035.

Profesor Giovanni van de Universiteit van Bologna brengt de voordelen van agrohomeopathie (homeopathie voor planten) in bovenstaand filmpje mooi onder woorden.

Een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door een Zwitserse onderzoeksgroep, liet zien dat homeopathisch gepotentieerd arsenicum duidelijk werkzamer was bij de behandeling van met arsenicum vergiftigd eendenkroos dan enkel water.

hqdefault

Over homeopathie

hqdefault

Waarom je homeopathie zou kunnen proberen

hqdefault

Hoe ziet het homeopathisch consult eruit

Persoonlijke ervaringen

"dr Geoff Johnson, dierenarts"

“Nick Thompson, dierenarts"

"Mani Norland, principal School of Homeopathy”

Share This