Hulp met homeopathie

Ik heb last van…

“Ik heb gezondheidsklachten en wil daarvoor iets innemen, het liefst iets natuurlijks”. “Wat kan ik dan zelf gebruiken?” Deze vragen zullen voor veel bezoekers van deze site over homeopathie reden zijn hier een kijkje te nemen.

Op deze website zult u geen directe gezondheidsadviezen tegenkomen of advies welk homeopathisch geneesmiddel u in uw geval het best kan nemen. De homeopathie is een natuurlijke en veilige geneeswijze, maar bij een klacht of ziekte is niet direct een standaard middel te adviseren. Ieder mens is verschillend. Daar homeopathie de eigen afweer stimuleert moet een middel ook bij u, als  persoon, passen. Zie ook de uitleg gegeven in het “Snooks”filmpje op de site.

Daarnaast is het sinds 2012 wettelijk verboden op websites of in folders indicaties te geven van homeopathische geneesmiddelen. U vindt op de verpakking van het geneesmiddel ook geen beschrijving van de klachten meer waar het middel op werkt. Dat spijt ons, maar gezien de regelgeving kunnen we hier geen indicaties van homeopathische geneesmiddelen noemen.

Ons advies is contact op te nemen met een homeopathisch behandelaar in uw buurt en zijn of haar advies te vragen. Vaak zal deze u willen zien. Het is dan handig dat u zich van te voren al wat verdiept in de homeopathie, bijvoorbeeld door de tekst van de patiëntinformatie door te nemen.  Zie menu patiënten.

 

Share This