Inleiding Website

Ton Nicolai, arts

Ton Nicolai, arts

Voorzitter Stichting VHAN

Inleiding

Homeopathie is een fantastische, elegante en doeltreffende geneeswijze. Patiënten en homeopathisch werkende behandelaars zoals o.a. artsen, therapeuten, dierenartsen en verloskundigen kunnen dat uit eigen ervaring met veel enthousiasme vertellen.

Wist u dat homeopathie in Zwitserland dit jaar dezelfde status als reguliere geneeskunde krijgt en in het basispakket van de ziektekostenverzekering komt? Dat 1 op de 3 Italiaanse kinderartsen homeopathische geneesmiddelen voorschrijft? Dat er 45.000 homeopathisch werkende artsen in Europa en 300.000 in de hele wereld zijn?

Toch bestaan er ook nog veel misverstanden over homeopathie. Sommigen twijfelen aan de werkzaamheid ervan of verwerpen homeopathie al bij voorbaat.

Dit waren redenen genoeg voor de Stichting VHAN om deze website op te zetten. Een website als Nederlands kenniscentrum van de homeopathie, als wegwijzer in de wereld van de homeopathie en om informatie te bieden over de wetenschappelijke onderbouwing van deze methode. Zodat u zelf kennis kan nemen van wat homeopathie te bieden heeft, en hoe het u kan helpen op de weg naar gezondheid.

Share This