Organisaties binnen Europa

 • European Committee for Homeopathy (ECH) vertegenwoordigt artsen gespecialiseerd in homeopathie in 25 Europese landen. Als een representatieve organisatie stimuleert de ECH de wetenschappelijke ontwikkeling van de homeopathie door artsen en de harmonisatie van professionele standaarden van opleiding en homeopathische praktijk in Europa. Met als doel een hoge kwaliteit van homeopathische zorg voor EU burgers binnen een medische context en integratie van de homeopathie binnen de officiële gezondheidszorg. ( http://homeopathyeurope.org/ )
 • European Central Counsel of Homeopaths (ECCH)
  Is een Europees verband van verschillende beroepsorganisaties van professioneel homeopathische therapeuten. Er zijn momenteel 25 organisaties lid vanuit 23 landen.
  Doelstellingen zijn te vergelijken met de ECH maar dan gericht op therapeuten. (link www.homeopathy-ecch.org )
 • EUROCAM
  EUROCAM is een netwerk van Europese CAM- patiëntenorganisaties, CAM-artsen en therapeuten met CAM-opleiding en dierenartsen die CAM toepassen. Het doel van EUROCAM is de bijdrage van CAM aan een gezonder Europa te bevorderen en CAM toepassing in Europa mogelijk te maken.
  EUROCAM wil preventieve gezondheidsvoorlichting en ziektepreventie bevorderen en de toegankelijkheid, betaalbaarheid en verkrijgbaarheid van CAM in het algemeen, op een Europees vlak promoten. Er is een samenwerking met het Europees parlement.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Share This