Wij willen u graag door middel van deze lijst een inkijk geven in de wereld van de homeopathie, nationaal als internationaal. Wij maken geen aanspraak op volledigheid van deze lijst en kunnen ook geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van de genoemde websites. Mist u websites, komt u verkeerde links tegen of heeft u waardevolle aanvullende informatie, mail die dan aan de redactie.


Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde (AVIG)

Koninklijke Vereniging ter Bevordering der Homeopathie in Nederland (KVHN) ook wel “Vereniging Homeopathie”

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)

De Nederlandse Organisatie van Klassiek Homeopaten (NOKH

Hahnemann Apotheek hahnemann.nl

Verloskunde

Vereniging Verloskunde & Homeopathie (VV&H)

Tandheelkunde

Nederlandse Vereniging tot bevordering van Bio-energetische Tandheelkunde (NVBT).

Diergeneeskunde

De homeopathisch werkende dierenartsen zijn vertegenwoordigd in de Vereniging Complementair werkende Dierenartsen (The natural way), een zelfstandige vereniging. Naast dierenartsen die homeopathie toepassen, vertegenwoordigt deze vereniging ook dierenartsen die andere complementaire geneeswijzen toepassen zoals kruidengeneeskunde (Westerse en Chinese kruiden), bioresonantie en manuele technieken, zoals chiropractie en osteopathie.
Ze zijn te vinden onder www.holistischedierenartsen.nl

 

De Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren (BKHD) is een beroepsvereniging waar professionele homeopaten voor dieren zijn geregistreerd. De leden werken volgens gekwalificeerde richtlijnen. Consulten van bij de BKHD geregistreerde therapeuten worden (gedeeltelijk) vergoed door Proteq.
Share This